INSCHRIJVINGEN

Le séminaire est entièrement en néerlandais | The seminar is in Dutch.

Inschrijven kon tot en met 11 juni. Bent u niet ingeschreven of niet zeker dat u ingeschreven bent? Aarzel niet en contacteer ons via communications.be@primoris-lab.com of +32(0)9 330 10 10.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging op het emailadres dat u ingeeft bij inschrijving. Indien u deze email niet binnen de 2u heeft ontvangen, controleer uw spamfolder of contacteer ons via communications.be@primoris-lab.com of +32(0)9 330 10 10.

De tijd staat niet stil en het moge duidelijk zijn dat landbouwsystemen en -technieken de voorbije jaren enorm geëvolueerd zijn. Deze recente veranderingen hebben niet enkel consequenties voor de primaire sector maar kunnen eveneens een impact hebben op residucontroles. Meer dan reden genoeg om onze studienamiddag te wijden aan dit thema en we zijn verheugd u deskundige sprekers te kunnen voorstellen die elk vanuit een ander perspectief bezig zijn met deze evoluties. Als vaste waarde krijgt u op onze studienamiddag ook de resultaten van de residumonitoring 2018, voorgesteld door het FAVV.

Agenda

Locatie

Aula Omnia Schaubroeck
Steenweg Deinze 9810
9810 Nazareth
Routebeschrijving in Google Maps

!!! Verkeershinder
Op de E17 in De Pinte wordt een nieuw op- en afrittencomplex aangelegd. Dit zorgt voor de nodige verkeershinder en we raden u dan ook aan om te kiezen voor één van de alternatieve routes:

  • Het verkeer van Brussel rijdt via de afrit Merelbeke en volgt de R4-Binnenring richting Gent en kan zo naar de N60 richting de Pinte.
  • Het verkeer uit Antwerpen rijdt ook via de R4-Binnenring richting Eeklo en kan zo de N60 oprijden.
  • Als u uit Oostende komt, rijdt u best via afrit 'Flanders Expo' (B401) naar de R4-Buitenring richting Zwijnaarde en zo naar de N60 richting De Pinte.

 

 

About the Primoris group