Newsletter Highlight

 • Officiële accreditatie voor Primoris Costa Rica

  De Primoris-groep is verheugd u de officiële opening van Primoris Costa Rica te kunnen melden. Het splinternieuwe labo  in Alajuela biedt kwalitatieve analyses aan voor Centraal-Amerika en de Caraïbische landen. Het nieuwe labo is uitgerust met state-of-the-art toestellen zodat we de markt kunnen ondersteunen met hoogwaardige analyses op pesticiden en contaminanten in humane en dierenvoeding en water.

 • Kwaliteit: overzicht ringtesten maart - april

  Ringtesten maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Ringtesten zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethoden geëvalueerd en bijgestuurd. Bovendien neemt Primoris regelmatig deel aan undercover ringtesten om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

 • Primoris for a better world: Belgische Voedselbanken

  In 2018 heeft Primoris via het project “Primoris for a better world” 50 cent per staal in 2018 geschonken aan 3 goede doelen of organisaties door onze klanten en medewerkers zijn voorgesteld. Concreet hebben zij elk 10.000€ in ontvangst mogen nemen. In deze newsletter zetten we de Belgische Voedselbanken nog even in de kijker. 

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Opleidingen Ciboris voorjaar 2019

  Dit voorjaar organiseert Ciboris, partner van de Primoris groep, een aantal opleidingen rond voedselveiligheid en kwaliteit. Nieuw op de kalender zijn twee opleidingen rond risicobeheersing van allergenen. Voor meer info en inschrijvingen, bezoek de nieuwe website www.ciboris.org

 • Nieuw straatnummer voor Primoris Belgium vanaf 1 januari 2019

  Primoris Belgium verhuist niet. Wel krijgen we een nieuw officieel straatnummer vanaf 1 januari 2019.

 • Primoris in veevoederspecial op PlattelandsTv

  Primoris heeft meegewerkt aan een veevoederspecial van BFA op Boerenstebuiten, één van de kanalen van PlattelandsTv. Deze reportage rond de aanpak van mycotoxines in veevoeder van 7 tot 14 oktober te bekijken op PlattelandsTv en online.

NEWSLETTER REQUEST