Newsletter Highlight

 • Zomervakantie: Primoris blijft open!

  De zomermaanden staan voor de deur. Gaat u binnenkort met vakantie, dan wensen we u alvast een deugddoende vakantie toe! Ook tijdens de zomermaanden kan u doorlopend op de diensten van Primoris blijven rekenen. Wij zijn namelijk enkel gesloten op de officiële Belgische feestdagen.

 • Bezoek van delegatie uit Malawi

  Begin deze maand heeft Primoris het bezoek gekregen van een delegatie uit Malawi. De delegatie bestond uit Mr. Calvin Kamchacha (Director, Tradeline Corporation), Ms. Margrate Chiku Ncozana (Semi-Commercial Farmer) en Mr. Tsogoloni Isaac Kadya (Smallholder Farmer).  Zij werden begeleid door oud-voorzitter van Primoris Noël Keersebilck en Johan Cottenie, expert in ontwikkelingssamenwerking in de ngo-sector.

 • Primoris Costa Rica: geaccrediteerde wateranalyses!

  In onze newsletter van april kon u de officiële opening van Primoris Costa Rica al vernemen. Het splinternieuwe labo in Alajuela biedt kwalitatieve analyses aan voor Centraal-Amerika en de Caraïbische landen. Nieuw is dat vanaf heden, Primoris Costa Rica geaccrediteerde analyses op water aanbiedt die voldoen aan de Costa Ricaanse wetgeving.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • GMP+ BA11 certificatie voor Primoris Belgium

  We zijn verheugd u te kunnen melden dat Primoris Belgium officieel GMP+ BA11-gecertifieerd is. Dankzij deze erkenning kunnen we onze klanten die actief zijn in diervoeders en/of reststromen nog beter ondersteunen. Vanaf vandaag, 8 juli,bieden we verschillende GMP+ erkende analyses aan.

 • Opleidingen Ciboris voorjaar 2019

  Dit voorjaar organiseert Ciboris, partner van de Primoris groep, een aantal opleidingen rond voedselveiligheid en kwaliteit. Nieuw op de kalender zijn twee opleidingen rond risicobeheersing van allergenen. Voor meer info en inschrijvingen, bezoek de nieuwe website www.ciboris.org

 • Nieuw straatnummer voor Primoris Belgium vanaf 1 januari 2019

  Primoris Belgium verhuist niet. Wel krijgen we een nieuw officieel straatnummer vanaf 1 januari 2019.

NEWSLETTER REQUEST