Newsletter Highlight

 • Ciboris: interessante opleidingen over voedselfraude

  Ciboris, partner van de Primoris holding, organiseert momenteel opleidingen rond voedselauthenticiteit voor kwaliteits- en aankoopverantwoordelijken in de agro-voedingsindustrie. Bedrijven en consumenten worden namelijk regelmatig geconfronteerd met berichten over voedselfraude/-authenticiteit. 

 • Opening Primoris Costa Rica

  Na het succes van de laboratoria in Bulgarije en Colombia, bereiden we momenteel de opening voor van een nieuw labo in Costa Rica. Carine De Clercq: “Costa Rica produceert grote hoeveelheden groenten en fruit, met een hoge export naar Europa. Daarnaast bevindt het land zich ook in het hart van Centraal-Amerika, waardoor we ook vele andere landen uit Centraal Amerika makkelijk kunnen ondersteunen.

 • Praktische informatie voor 2019: nieuw huisnummer & sluitingsdagen

  In dit artikel vindt u pratische informatie voor 2019: het huisnummer van Primoris wijzigt vanaf januari en we geven een overzicht van de sluitingsdagen in 2109.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Opleidingen Ciboris voorjaar 2019

  Dit voorjaar organiseert Ciboris, partner van de Primoris groep, een aantal opleidingen rond voedselveiligheid en kwaliteit. Nieuw op de kalender zijn twee opleidingen rond risicobeheersing van allergenen. Voor meer info en inschrijvingen, bezoek de nieuwe website www.ciboris.org

 • Nieuw straatnummer voor Primoris Belgium vanaf 1 januari 2019

  Primoris Belgium verhuist niet. Wel krijgen we een nieuw officieel straatnummer vanaf 1 januari 2019.

 • Primoris in veevoederspecial op PlattelandsTv

  Primoris heeft meegewerkt aan een veevoederspecial van BFA op Boerenstebuiten, één van de kanalen van PlattelandsTv. Deze reportage rond de aanpak van mycotoxines in veevoeder van 7 tot 14 oktober te bekijken op PlattelandsTv en online.

NEWSLETTER REQUEST