Primoris on the road

Deelname DeLOG meeting herfst 2017

Kennis is één van de pijlers waar Primoris dagelijks aan werkt. Bovendien is Primoris door haar grote specialisatie in groenten en fruit vertegenwoordigd in verschillende werkgroepen. Een ervan is de Duitse community voor groenten en fruit DeLOG (Deutsche Laborgemeinschaft für Obst und Gemüse) van het DFHV (Deutscher Fruchthandelsverband e.V.).

Ook dit jaar was Hans Braeckman, hoofd development & support van Primoris, van de partij. Dit keer stond onder meer een uitgebreid gesprek op de agenda met de heer Kamphausen van QS, het Duitse kwaliteitssysteem voor voeding Qualität und Sicherheit, over de organisatie en evaluatie van de labocompetentietesten van QS en vragen over de QS-databank.

undefined

 (c) DeLog

Succesvolle QS-ringtest najaar 2017: erkenning verlengd!
In het najaar van 2017 heeft Primoris met succes deelgenomen aan de jaarlijkse QS-ringtest. Door het uitmuntend resultaat van deze ringtest is de QS-erkenning van Primoris moeiteloos verlengd in 2018. Meer nog, al meer dan 10 jaar is Primoris erin geslaagd om onafgebroken deze erkenning te behouden. Primoris toont zo aan ook aan extra eisen, zoals een brede accreditatiescope, samenstelling van de analyses en goede resultaten in QS- en andere ringtesten, te voldoen.

Drukke beursdagen: aanwezigheid op Fruit Logistica en BioFach

De maand februari is traditioneel een drukke beursmaand in onze sector. Het Primoris-team was met verschillende collega’s onder meer aanwezig op twee van de grootste events in het voorjaar, m.n. Fruit Logistica (Berlijn) - belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel -  en BioFach - de grootste beurs op het gebied van biologische voeding van Europa – in Nürenberg.

We willen dichtbij onze klanten staan en we vinden het dan ook belangrijk om onze klanten persoonlijk te ontmoeten op deze beurzen.

Op de foto rechts (vlnr): Hugo van Usen (internationale marktmanager), Stef Desserjer (marktmanager Nederland) en Patrick Degrave (head sales & marketing) op BioFach. (c) Primoris