Wetgeving: NIEUW – Wetgevingsupdates op uw maat!

Dit najaar lanceren we een nieuwe gepersonaliseerde service voor onze klanten. Zo zullen we u vanaf nu relevante wetgevingsupdates over producten die u bij Primoris laat analyseren via email bezorgen.

We willen onze klanten zo goed en zo gepersonaliseerd mogelijk ondersteunen in de zaken die hen dagdagelijks bezighouden. Uit een uitvoerig onderzoek bij onze klanten blijkt dat relevante en snelle berichtgeving over wijzigingen in de EU-wetgeving over hun producten een grote meerwaarde vormt in hun werking. Daar willen we onze klanten graag bij helpen.

Welke updates sturen we uit?

  • EU MRL-updates (gewasbeschermingsmiddelen)
  • EU ML updates (contaminanten)
  • Updates officiële importcontroles
  • Intrekkingen EU-goedkeuring
  • Andere belangrijke updates

Wanneer sturen we een emailflash uit met een wetgevingsupdate?
U krijgt een email wanneer er een update is van de EU-wetgeving voor een gewasbeschermingsmiddel of contaminant die van toepassing is of relevant kan zijn op producten (matrixen) die u bij Primoris laat analyseren.

Wie krijgt deze flash?

  • Contactpersonen van klanten die bij Primoris bekend zijn met een emailadres, ontvangen kort na de officiële publicatie van een relevante update in de EU-wetgeving een email.
  • U kan zich uiteraard steeds uitschrijven voor deze emails door onderaan de emails op “Unsubscribe” te klikken

Overzicht wijzigingen EU-wetgeving
Op onze website houden we bovendien alle updates van de EU-wetgeving bij in een handig overzicht. In dit overzicht staan alle gepubliceerde wijzigingen die in de toekomst van kracht worden of maximaal twee maand van kracht zijn. Oudere wijzigingen kan u eveneens consulteren in het archief.

Klik hier voor het overzicht

Toekomstplannen & meer info
We zullen deze service in de toekomst nog verder uitbouwen en houden u hierover uiteraard op de hoogte. Heeft u intussen vragen of suggesties, contacteer ons gerust: