Newsletter #23

 

 

 

Primoris Belgium genomineerd voor Trends Gazellen 2020!

Primoris Belgium is officieel genomineerd voor de Trends Gazellen 2020 in de categorie Middelgrote bedrijven voor Oost-Vlaanderen!

Al voor het 19e jaar selecteren de redacties van Trends en Trends-Tendances per provincie de 225 bedrijven die de hoogste groei hebben opgetekend op basis van omzet, personeelsbestand en cash-flow. De geselecteerde bedrijven vormen krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

“Primoris Belgium is de voorbije jaren inderdaad enorm gegroeid. Bij de start van het onafhankelijk labo in 2001 telde het bedrijf 25 medewerkers en analyseerden we zo’n 10.000 stalen op jaarbasis. Vandaag de dag hebben we in België meer dan 90 medewerkers en analyseren we op jaarbasis meer dan 70.000 stalen in ons labo. In deze groei zijn we steeds blijven focussen op hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en op de steeds evoluerende noden van onze klanten en de markt. We willen dan ook de kennispartner zijn en blijven voor de agrovoedingssector. Deze nominatie vormt uiteraard een heel mooie appreciatie voor het werk waar al onze medewerkers zich dagelijks keihard voor inzetten”, aldus Lies Vanhee, directeur van Primoris Belgium.

Op 18 maart weten we of Primoris ook effectief de Trends Gazelle van 2020 voor de provincie Oost-Vlaanderen wordt.

 

 

 

 

 

 

footer