Newsletter #9

 

 

 

Primoris Belgium lid van NAREDI

Primoris Belgium is lid geworden van NAREDI, de officiële gesprekpartner voor de voedingssupplementenindustrie in België. Op Europees vlak is NAREDI actief lid van de Europese federatie EHPM, het officieel aanspreekpunt voor de sector tegenover de Europese instellingen.

Bij Primoris Belgium combineren we hoge aandacht voor betrouwbaarheid in voedingsanalyses met continue investeringen in expertise en klantenondersteuning. Dit heeft onder andere gezorgd voor een sterke reputatie op het vlak van betrouwbare analyses van meer complexe matrixen zoals voedingsadditieven, supplementen, oliehoudende zaden en minerale oliën, essentiële oliën en kruiden.

We zijn verheugd lid te zijn van NAREDI en we zijn ervan overtuigd dat dit lidmaatschap ons zal helpen om nog meer inzicht te krijgen in complexere matrixen. Aangezien we onze klanten de beste service en relevante analysemethodes willen aanbieden, weten we dat dit lidmaatschap een positief effect zal hebben op onze analytische ontwikkelingen, wat uiteraard voordelig is voor al onze klanten.

Wil u meer info over onze analyses op complexere matrixen?

 

 

 

 

 

 

footer