Newsletter #9

 

 

 

Service: nieuwe opties in analyserapporten

We hebben twee nieuwe opties toegevoegd aan ons rapporteersysteem zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

ARfD retailer overzicht

Wanneer u een staal registreert in extranet, kan u een apart retailer rapport aanvragen voor één of meer retailers. Op die manier kan u nagaan of het analyseresultaat aanvaardbaar is voor die retailer.

Vanaf nu bieden we ook de mogelijkheid om een handig overzicht te krijgen met de evaluatie van 16 retailers op verzameld. Zo ziet u in één oogopslag de evaluatie van al die 16 retailers.

Indien u dit overzicht wil toevoegen aan al uw rapporten, contacteer onze klantendienst via customercare.be@primoris-lab.com of +32(0)9 330 10 10.
Voor individuele stalen, kan u dit rapporttype ook zelf selecteren wanneer u uw staal in extranet registreert (Rapport => Rapportdefinitie => ARfD Retailer overview).

Een foto van uw staal op het rapport? Het kan!

In de nabije toekomst zullen we foto’s nemen van alle stalen die we binnenkrijgen. Deze foto zal genomen worden na registratie en in de originele verpakking.
Indien u extranet gebruikt, zal u de mogelijkheid hebben om een analyserapport te krijgen met de foto erbij.

Wenst u meer info over deze optie, contacteer dan onze klantendienst via customercare.be@primoris-lab.com of +32(0)9 330 10 10 .

Extranet: Optimaliseer de aanvraag van uw stalen dankzij deze gratis online tool

Bovenstaande vernieuwingen zijn beschikbaar in extranet, onze gratis online tool om uw stalen te registreren, om ze op te volgen en om analytische gegevens te krijgen.

Bent u overtuigd? Contacteer ons vandaag nog, u zal het zich niet beklagen!

Lees hier alles over extranet 

 

 

 

 

 

 

 

footer