Noutăţi # 1 - octombrie 2016

 

 

 

Actualizarea metodelor multi-reziduale și metodei de extracție

Primoris Bulgaria ca și laborator specializat a câștigat în ultimii ani, o vastă experiență și cunoștințe cu utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, cum ar fi GC-MS / MS și LC-MS / MS pentru aplicații de analiză de rutină. Prin urmare, grupul Primoris a jucat un rol de pionierat în 2006, când a lansat, la triplu-quad MS / MS bazate pe, GMS și LMS metode multi-reziduale, o alegere care este în prezent, urmată de alte laboratoare.

Așadar este o mare plăcere și mândrie că putem anunța o extindere substanțială pentru metodele noastre GMS  și  LMS, metode multi-reziduale. De asemenea, am implementat o nouă metodă de extracție, care ne-a permis să optimizăm metodele noastre multi-reziduale LMSL și GMSL,pentru a sprijini piața produselor alimentare ecologice și cele pentru copii.

Aceste ajustări metodă sunt întotdeauna efectuate cu scopul de a maximiza relevanța pe piață și pentru a menține cea mai înaltă calitate posibilă. Această calitate este susținută în continuare prin acreditarea, nu numai a celor două metode, dar, de asemenea, de cel mai mare număr posibil de pesticide incluse în aceste metode. Toate acestea, împreună cu expertiza internă la Primoris Bulgaria, asigură faptul că, clienții se pot baza pe acuratețea rezultatelor raportate. Ca rezultat al acestei abordări orientate către piață, aceste metode sunt solicitate din ce în ce mai des de către un număr tot mai mare de clienți.

Prin acest proces de actualizare al metodei și exercitarea de înaltă calitate și rezultate de încredere, Primoris Bulgaria va continua să sprijine clienții săi în furnizarea de o asigurare suplimentară a calității și furnizarea de valoare adăugată la produsele lor.

Contactați-ne dacă doriți să primiți cele mai recente certificate ale noastre.
Dacă aveți acces la portalul client de pe site-ul nostru puteti consulta toate certificatele noastre de pe site-ul nostru.

 

 

 

 

 

 

footer