Noutăţi # 1 - octombrie 2016

 

 

 

Extranet: Optimizarea înregistrării probelor dumneavoastră.

Încercăm în mod constant să îmbunătățim serviciile noastre pentru clienții noștri. Extranet este unul dintre instrumentele moderne pe care le oferim pentru a face înregistrarea și urmărirea probelor într-un mod mai eficient. Deci, nu așteptați nici mai mult și să ne contactați pentru a vă ajuta să începeți cu acest instrument online gratuit.

Cum poate să mă ajute extranet ca și client?

Extranet este un instrument online gratuit oferit de Primoris pentru:

  • înregistrarea probelor și alegerea metodei analitice corectă
  • rapoarte de analiză
  • extragerea datelor analitice care aveți nevoie

Sistemul este destul de ușor, rapid și reduce posibilitățile de a face greșeli și este încă foarte flexibil. Puteți efectua șabloane, adăugați sau modificați liniile de raportare, modificarea datelor după salvarea unei înregistrări, ... Mai mult, puteți obține date analitice, rapoarte (PDF), ... oricând doriți, astfel încât să nu mai fie nevoie să solicitați aceste rapoarte prin e-mail.

Cum puteți începe cu acest instrument gratuit?

Instrumentul nostru extranet poate fi atins prin intermediul portalului secțiunea client al site-ului nostru reînnoit (legătură directă). Pe portalul client, vom publica informații utile, care sunt accesibile numai pentru clienții noștri.

Pentru a beneficia de toate avantajele extranet, vă rugăm să ne contactați (info@primoris-lab.bg) astfel încât să vă putem oferi detaliile de conectare pentru portalul client și aplicația extranet. În timpul înregistrării pentru prima probă prin extranet, suntem bucuroși să vă ghida prin sistem. Deasemenea, va punem la dispozitie un scurt manual, care să vă ajută să înregistrați corect probele.

Doriți să-l încercați? Contactati-ne azi, nu veți regreta!

 

 

 

 

 

 

footer