Noutăţi # 2 - decembrie 2016

 

 

 

Analize fiabile pentru glifosat la 10 ppb

PRIMORIS a fost întotdeauna specialistul dumneavoastră atunci când vine vorba de analize fiabile de înaltă calitate pentru reziduuri de pesticide și de contaminanți din produsele alimentare și hrana pentru animale. Pentru a fi siguri că putem păstra fiabilitatea ridicată combinată cu specializarea, investim foarte în cercetare și dezvoltare pentru a asigura că toți clienții noștri pot avea încredere în calitatea rezultatelor analitice ale acestora. În ultimele luni, echipa R & D a lucrat din greu privind o metodă unică de analiză de foarte înaltă calitate pentru glifosat la 10 ppb. Această metodă va fi disponibilă începând cu data de 9 Ianuarie.

Rezultate de foarte înaltă calitate

  • Robustețe crescută pentru mai multe matrici complexe
  • De asemenea, potrivit pentru sectorul organic și hrană pentru copii.
  • Îmbunătățirea sensibilității de detecție
  • Distinctivitate îmbunătățită a metodei
  • Condiții diferite de analiză (să ne contactați pentru mai multe detalii)

 

Purificare online unică datorită tehnologiei 2D

Noi credem cu tărie că metodele existente nu sunt suficiente pentru a îndeplini nevoile pentru produsele alimentare  ecologice și hrană pentru copii.

Suntem acum în măsură să analizăm un spectru larg de matrici pe glifosat la 10 PPB, datorită unei metode unice de analiză, nouă, una foarte sensibila pe LC-MSMS cu tehnologia 2D. Această tehnologie 2D ne permite să facem o purificare online, în plus pentru a detecta și cuantifica particulele dificile de glifosat la nivelul cerut.

Managerii noștri de piață și echipa de suport pentru clienți sunt fericiți pentru a vă oferi mai multe informații detaliate despre această metodă unică. 

Cod produs

Cod intern

Matrice

Parametri

[GGA_01_A]*

Fruit, vegetables, cereals and soil

Fructe, legume, cereal și sol**

Glifosat, AMPA and glufosinat

* Această metodă va înlocui metoda actuală  [GLY1]
** Pentru alte mostre de produs, vă rugăm să ne contactați.

The new certificate will be activated on January 9th and will be available on the client portal of our website on Wednesday January 4th.

Legistlația pentru glifosat 

La data 22 august 2016, noile condiții de omologare au fost activate la nivel european:

REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2016/1313 din 1 august in 2016 de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) nr 540/2011 în ceea ce privește condițiile de aprobare a substanței active glifosat

 

 

 

 

 

 

footer