1. Crăciun fericit și un an 2017 plin de încredere
2. Lansarea laboratorului de microbiologie
3. Lansarea unor analize fiabile pentru norovirus și virusul hepatitei A
4. Analize fiabile pentru glifosat la 10 ppb
5. Actualizare metode: schimbări în metoda de analiză pentru captan și folpet
6. EFSA: Rezultatele Raportului UE 2014 cu privire la reziduurile de pesticide din produsele alimentare
7. Ring teste 2016
8. Actualizare legislație europeană

 

 

 

 

 

 


 

 

Crăciun fericit și un an 2017 plin de încredere

Întreaga echipă a Primoris Bulgaria vă urează un Crăciun fericit  și un an 2017 plin de încredere!

Din cauza sfârșitului de  an, laboratorul nostru este închis:

  • 26 luni decembrie (Ziua a 2-a de Crăciun)
  • Luni 2 ianuarie (a 2-ziua de Anul Nou)

Citeste mai mult

Lansarea laboratorului de microbiologie

Începutul anului 2017 este, de asemenea, începutul unei noi activități pentru Primoris Bulgaria. Începând din 3 ianuarie vă vom oferii analizele microbiologice pe o gamă largă de matrici. Mai mult decât atât, suntem primul laborator din Bulgaria, care vor primi standardul ISO 17025de acreditare pentru analize  de virologie (hepatita A si Norovirusurile), în produsele alimentare și hrana pentru animale.

Citeste mai mult

Lansarea unor analize fiabile pentru norovirus și virusul hepatitei A

Începând cu 2 ianuarie Primoris este, de asemenea, partenerul tau de incredere pentru analiza virusurilor  Norovirusurile (tip GI și GII) și virusul hepatitei A. Grație unei colaborări foarte intense cu experți în domeniul virologie, microbiologie și conservarea alimentelor, am fost capabili să dezvoltăm o metodă care oferă cea mai înaltă fiabilitate posibilă pentru dificila detectare de NOV și VHA.

Citeste mai mult

Analize fiabile pentru glifosat la 10 ppb

În ultimele luni, echipa R & D a lucrat din greu privind o metodă unică de analiză de înaltă calitate pentru glifosat la 10 ppb, în urma solicitărilor venite din partea segmentelor ecologice și hrană pentru copii.

Citeste mai mult

Actualizare metode: schimbări în metoda de analiză pentru captan și folpet

Începând cu data de 9 ianuarie, vom schimba metoda noastră pentru determinarea folpet, în timp ce determinarea pentru captan va fi importată în multimetoda  GMS. Metoda CL1B actuală pentru cuantificarea captan și folpet în fructe și legume vor dispărea.

Citeste mai mult

EFSA: Rezultatele Raportului UE 2014 cu privire la reziduurile de pesticide din produsele alimentare

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a publicat raportul pentru 2014 al Uniunii Europene cu privire la reziduurile de pesticide din alimente. Concluziile raportului constată că 97% din mostrele de alimente colectate în Uniunea Europeană sunt libere de reziduuri de pesticide sau conțin urme care se încadrează în limitele legale.

Citeste mai mult

Ring teste 2016

Ca parte a asigurării unui control constant al calității și îmbunătățire, Primoris Bulgaria participă la multe ring-teste naționale și internaționale. Acestea sunt controale independente privind calitatea analizelor de laborator. Pe baza rezultatelor acestor ring-teste, performanța metodei analitice este evaluată și, dacă este necesar, îmbunătățită. Unele dintre aceste ring-teste sunt teste sub acoperire, în scopul de a satisface cele mai înalte standarde de calitate.

Citeste mai mult

Actualizare legislație europeană

La Primoris dorim să sprijinim clienții noștri cât de mult putem și noi știm că mulți dintre clienții noștri trebuie să respecte reguli stricte în ceea ce privește producerea, importarea, ... Prin compilarea datelor și informațiilor privind legislația în vigoare, modificările recente ale acestora și notificărilor RASFF, dorim să sprijinim clienții noștri și mai mult în dezvoltarea afacerilor.

Citeste mai mult

© 2016 - Primoris Bulgaria – all rights reserved

 

 

 

 

footer