1. Extranet: Optimizirajte registraciju Vaših uzoraka
2. Ažuriranje multi-residue metoda i metoda ekstrakcije
3. Novi market menadžer u Bugarskoj – Elka Danina - dobrodošla
4. Ažuriranje Evropskih zakona
5. Ring testovi 2016
6. Praznici

 

 

 

 

 

 


 

Extranet: Optimizirajte registraciju Vaših uzoraka

Mi se konstantno trudimo da poboljšamo usluge koje pružamo našim klijentima. Extranet je jedan od modernih alata koje nudimo kako bi učinili registraciju I praćenje uzoraka još efikasnijim. Nemojte više da čekate. Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli da počnete sa korišćenjem ovog besplatnog online alata.

Pročitaj više

Ažuriranje multi-residue metoda i metoda ekstrakcije

Primoris Bugarska je kao specijalizovana laboratorija stekla veliko iskustvo u poslednjih nekoliko godina i znanje u korišćenju najnaprednijih tehnologija kao što su GC-MS/MS i LC-MS/MS, u smislu rutinskog izvođenja analiza.

Pročitaj više

Novi market menadžer u Bugarskoj – Elka Danina - dobrodošla

Jedan od stubova poslovanja laboratorije Primoris Bugarska jeste obezbeđivanje najbolje moguće podrške našim klijentima. Želimo da pomognemo našim klijentima na svakom koraku, od registracije uzoraka do objašnjenja rezultata analiza.

Pročitaj više

Ažuriranje Evropskih zakona

Mi iz Primorisa želimo da podržimo naše klijente koliko god možemo i upoznati smo sa činjenicom da većina naših klijenata ima potrebu da poštuje striktna pravila kada je u pitanju proizvodnja, izvoz, …

Pročitaj više

Ring testovi 2016

Kao deo osiguravanja konstantne kontrole kvaliteta i poboljšanja, PRIMORIS Bugarska uzima učešće u mnogim nacionalnim i međunarodnim ring testovima. Ring testovi su nezavisne provere kvaliteta laboratorijskih analiza.

Pročitaj više

Praznici

Primoris Bugarska neće raditi u ponedeljak, 26. decembra (drugog dana Božića).

Pročitaj više

© 2016 - Primoris Bulgaria – all rights reserved

 

 

 

 

 

footer