Uspešni prvi meseci mikrobiološke laboratorije

Početak 2017. godine je takođe obeležio i početak naše akreditovane mikrobiološke laboratorije sa 14 mikrobioloških i 2 virološke metode. Srećni smo što možemo da objavimo da je oficijalni akreditacioni sertifikad sada dostupan online za konsultovanj e is a ovom ponudom, mi smo prva laboratorija u Bugarskoj sa ISO 17025 akreditacijom za virološke analize (Hepatitis A i Norovirus) u hrani i hrani za životinje.

Pročitaj više

Analize na glifozat … kako možemo da Vam pomognemo?

Još od javne poruke Međunarodne agencije za istraživanje kancera (IARC) u 2015-oj godini, u kojoj izjavljuju da glifosat “verovatno” može prouzrokovati kancer kod ljudi, bilo je dosta novih razvojnih koraka.

Pročitaj više

Šaljite uzorke organizovano, smanjite troškove transporta

PRIMORIS u Srbiji Vam omogućuje slanje uzoraka u laboratoriju preko svog DHL naloga po veoma povoljnim cenama. Izlazimo u susret Vašim potrebama za laboratorijskim analizama i organizovanom slanju uzoraka, a u svrhu smanjenja troškova transporta.

Pročitaj više

Naša misija…

… je dekleracija srži naše svrhe i fokusa. Pokazuje šta mi mislimo da je važno, koja tržišta opslužujemo, koji pravac pratimo i šta želimo da postignemo.

Pročitaj više

Ažuriranje Evropskih legislatura

Da li ste već konsultovali  našu web stranicu za najskorije promene u Evropskim legislaturama? Pratimo MRL ažuriranja, nova odobrenja, obnove odobrenja,… u prigodnoj listi. Svake dve nedelje mi obnavljamo listu i u njoj možete naći sve promene koje su aktivne u poslednja dva meseca.

Pročitaj više

Sigurnost kvaliteta: ring testovi 2017

Kao deo osiguravanja konstantne kontrole i unapređenja kvaliteta, Primoris uzima učešće u mnogim nacionalnim i internacionalnim ring testovima. Ring testovi su nezavisne provere kvaliteta laboratorijskih analiza. Zasnovano na rezultatima ovih ring testova, izvođenje analitičkih metoda se procenjuje i po potrebi, poboljšava.

Pročitaj više

Javni praznici 2017

U 2017 Primoris Bugarska neće raditi za sledeće javne praznike.

Pročitaj više

© 2017 - PRIMORIS Bulgaria – all rights reserved

 

 

 

 

 

footer