1. Zomervakantie: wij blijven open!
2. In beeld: terugblik op succesvolle studienamiddag
3. KTO 2017: Primoris Belgium blijft in excellence zone
4. Methode-updates: wat verandert er op 3 juli?
5. Analysetermijn zware metalen: dringende analyses mogelijk
6. Update Europese wetgeving
7. Kwaliteit: overzicht ringtesten mei-juni

 

 

 

 

 

 


 

 

Zomervakantie: wij blijven open!

De zomermaanden staan voor de deur. Gaat u binnenkort met vakantie, dan wensen we u alvast een deugddoende vakantie toe! Ook tijdens de zomermaanden kan u doorlopend op de diensten van Primoris blijven rekenen.

Lees meer

In beeld: terugblik op succesvolle studienamiddag

Op donderdag 15 juni hebben we onze jaarlijkse studienamiddag georganiseerd, die dit in het teken stond van de actuele uitdagingen inzake residuen en contaminanten binnen de circulaire economie.

Lees meer

KTO 2017: Primoris Belgium blijft in excellence zone

Begin dit jaar heeft Primoris voor de vierde keer in haar bestaan een uitgebreid klantentevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door het onafhankelijk marketingbedrijf Satix. 

Lees meer

Methode-updates: wat verandert er op 3 juli?

Op 3 juli voeren we een uitgebreide update door van enkele methodes. De nieuwe certificaten zijn vanaf 3 juli van kracht, maar u kan ze nu al consulteren op de klantenzone van onze website.

Lees meer

Analysetermijn zware metalen: dringende analyses mogelijk

Bij Primoris streven we ernaar om onze dienstverlening continu te optimaliseren o.a. door uitbreiding van onze analysetermijnen voor tal van analyses. We zijn blij te kunnen aankondigen dat we vanaf nu voor de volgende zware metalen een dringende service (8u) aanbieden.

Lees meer

Update Europese wetgeving

Op 19 juni hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving.

Lees meer

Kwaliteit: overzicht ringtesten

In het kader van het streven naar een constante kwaliteitscontrole en –verbetering, neemt Primoris deel aan heel wat nationale en internationale ringtesten. Dit zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium.

Lees meer

© 2017 - Primoris Belgium – alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

footer