1. Save the date: 19 juni - 10e editie Primoris studienamiddag!
2. Support: kent u al onze rapporteringsopties?
3. Duurzaamheid hoog op de agenda
4. Update Europese wetgeving
5. Kwaliteit: overzicht ringtesten maart en april
6. Overzicht feestdagen mei 2018

 

 

 

 

 

 


 

 

Save the date: 19 juni - 10e editie Primoris studienamiddag!


Save the date! Op dinsdag 19 juni organiseren we de tiende editie van onze jaarlijkse studienamiddag in Nazareth (BE). We werken momenteel aan de laatste details van het programma dat dit jaar draait rond dit thema: “Risicobeheersing in de voedselketen: alle risico's aan de ketting?”

Lees meer

Support: kent u al onze rapporteringsopties?

Verschillende analyses, verschillende markten, verschillende noden. Bij Primoris willen we flexibele hulpmiddelen aanbieden, alsook een ondersteuning aangepast aan de activiteiten van onze klanten. Een duidelijk voorbeeld van die flexibiliteit zijn de aanpasbare rapporteringsopties

Lees meer

Duurzaamheid hoog op de agenda

We zijn ervan overtuigd dat we allemaal een inspanning moeten doen om de actuele milieu-uitdagingen aan te gaan. Meer nog, Primoris Belgium wil de impact van haar activiteiten op het milieu beperken door de opzet en implementatie van een efficiënt milieumanagementsysteem op basis van de ISO 14001-norm.

Lees meer

Update Europese wetgeving

Op 16 april hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving.

Lees meer

Kwaliteit: overzicht ringtesten maart en april

Ringtesten maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Ringtesten zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethoden geëvalueerd en bijgestuurd. 

Lees meer

Overview public holidays May 2018

In de maand mei staan enkele officiële feestdagen op de kalender. Primoris Belgium is enkel gesloten op deze feestdagen:

  • Dinsdag 1 mei  – Dag van de Arbeid
  • Donderdag 10 mei – Tenhemelopneming
  • Maandag 21 mei – Pinkstermaandag

Lees meer

© 2018 - Primoris Belgium – alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

footer