Newsletter #14

 

 

 

Support: kent u al onze rapporteringsopties?

Verschillende analyses, verschillende markten, verschillende noden. Bij Primoris willen we flexibele hulpmiddelen aanbieden, alsook een ondersteuning aangepast aan de activiteiten van onze klanten. Een duidelijk voorbeeld van die flexibiliteit zijn de aanpasbare rapporteringsopties. Bovendien willen we onze klanten relevante informatie bieden op hun rapport, informatie die kan verschillen naargelang de activiteiten van de onderneming, het type analyse, …

1. Keuze van tolerantie

Analyseresultaten kunnen vergeleken worden met verschillende toleranties, bijvoorbeeld met de EU-limieten, de bio-limieten, de EU-farmacopee, … Als dit echter niet relevant is voor u, kan u uiteraard ook gewoon geen toleranties aanduiden (vb. bij bloemen).

Als u daarnaast de resultaten wenst te vergelijken met wetgeving en limieten uit andere landen (vb. buiten Europa), aarzel dan niet om ons te contacteren. We beschikken namelijk over een intern ondersteuningsteam dat gespecialiseerd is in wetgeving.

2. Rapporttypes

Standaard hebben we enkele rapporteringsopties en –bestemmingen voor u klaargezet. 

Als u Extranet gebruikt, kan u zelf meer opties toevoegen om de rapporten nog meer op uw noden af te stemmen. Als u nog geen Extranet account heeft, contacteer dan ons customer care team, zodat ze de gewenste opties kunnen instellen:

Lang rapport

= Standaard rapport met het analyseresultaat en de volledige scope van de geanalyseerde actieve stoffen met de individuele rapporteringslimieten

Kort rapport

= Standaard rapport met het analyseresultaat, zonder scope van de geanalyseerde actieve stoffen

Retailer informatie

  • ARfD retailer samenvatting = optioneel rapport waarin het analyseresultaat vergeleken wordt met de eisen van meer dan 15 internationale retailers
  • Retailer rapport = optioneel rapport waarin het analyseresultaat wordt vergeleken met de eisen van één specifieke retailer

3. Talen

Op dit moment bieden we 5 verschillende talen voor de rapportering: Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Elk rapport kan in een van deze talen verstuurd worden of zelfs in verschillende talen per rapport. De keuze is geheel aan u!

4. Bestemmingen

4.1 Email

Al onze rapporten worden via e-mail verstuurd. Als gevolg van onze ISO 14001 erkenning, heeft Primoris een duidelijk milieubeleid en digitale rapportering is een van de acties die hiertoe bijdraagt.

  • U kan zoveel e-mailadressen toevoegen als u wil, aangezien analyserapporten relevant kunnen zijn voor verschillende mensen binnen een bedrijf.

4.2 Specifieke alerts bij overschrijding van de limieten

Als er een overschrijding wordt vastgesteld van de maximumwaarden voor residuen (MRL – pesticiden) of van de maximumlimiet (ML – mycotoxines en andere contaminanten), ondersteunen we onze klanten met extra e-mails met informatie over het overschrijdend resultaat en, in sommige gevallen, de stappen die de klant moet ondernemen om aan de geldende regelgeving te voldoen.

4.3 Externe databases

Op verzoek van de klant kan Primoris een rapporteringssysteem opzetten met externe databases, zoals QS en Fruitmonitoring. Dankzij deze op maat gemaakte rapporteringsoptie kunnen we de workflow van onze klanten verder helpen optimaliseren. 

Meer informatie

Uw marktmanager en ons customer care team geven u met plezier meer informatie:

 

 

 

 

 

 

footer