1. Primoris … for a better world | Stuur ons uw voorstel door!
2. Tiende editie Primoris studienamiddag in beeld
3. Kennis: kent u ... hormoonontregelaars?
4. Wetgeving: nieuwe EU-biowetgeving van kracht in 2021
5. Wetgeving: update Europese wetgeving
6. Kwaliteit: Primoris vaste waarde in kwaliteitscirkel Relana
7. GDPR: Mogen we u blijven informeren?
8. Zomervakantie: Primoris blijft open!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Primoris … for a better world
Stuur ons uw voorstel door!

Primoris is zich bewust van haar maatschappelijke rol en draagt als gespecialiseerd labo voor residu- en contaminantanalyse in de agrovoedingssector bij tot de verbetering van de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. Primoris wil nog iets extra’s teruggeven aan de maatschappij en daar spelen onze klanten en medewerkers een belangrijke rol in.

Lees meer

Tiende editie Primoris studienamiddag in beeld

Op dinsdag 19 juni hebben we onze jaarlijkse studienamiddag georganiseerd. Dit jaar al voor de tiende keer en het was dan ook een bijzondere editie met oprechte dank aan alle sprekers, klanten, relaties en medewerkers die deze tien edities mee mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer

Kennis: kent u ... hormoonontregelaars?

We volgen recente ontwikkelingen op de voet en we vinden het belangrijk om onze kennis over deze ontwikkelingen te delen met klanten en andere stakeholders. In deze nieuwsbrief brengen we graag hormoonontregelaars onder de aandacht.

Lees meer

Wetgeving: nieuwe EU-biowetgeving van kracht in 2021

Op 19 april heeft het Europees Parlement de nieuwe Europese biowetgeving goedgekeurd. Op 22 mei gaf ook de ministerraad haar zegen en sinds 14 juni is de herziening officieel gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie. Concreet betekent dit dat op 1 januari 2021 de nieuwe biowetgeving van kracht wordt.

Lees meer

Wetgeving: update Europese wetgeving

Op 14 juni hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving.

Lees meer

Kwaliteit: Primoris vaste waarde in kwaliteitscirkel Relana

   
Sinds de oprichting in 2005, is Primoris opgenomen in Relanadé kwaliteitscirkel van labo's op het vlak van analyse van pesticiden en contaminanten. Alle labo's die opgenomen zijn in Relana engageren zich om hoge kwaliteit te leveren in hun activiteiten en dienstverlening. 

Lees meer

GDPR: Mogen we u blijven informeren?

U ontvangt onze tweemaandelijkse nieuwsbrief (verschillende topics) en af en toe een newsflash (één boodschap). In het kader van aangescherpte privacywetgeving is de keuze meer dan ooit aan u.

Lees meer

Zomervakantie: Primoris blijft open!

De zomermaanden staan voor de deur. Gaat u binnenkort met vakantie, dan wensen we u alvast een deugddoende vakantie toe! Ook tijdens de zomermaanden kan u doorlopend op de diensten van Primoris blijven rekenen. 

Lees meer

© 2018 - Primoris Belgium – alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring

 

 

 

 

footer