Het huidig conflict in Oekraïne zorgt ervoor dat bepaalde grondstoffen en producten (zoals zonnebloemolie) schaars worden of zelfs niet meer voorradig zijn. Dit brengt een aantal uitdagingen met zich mee om producten te verwerken en te vermarkten. Tijdens onze studienamiddag staan we vanuit verschillende invalshoeken stil bij deze problematiek.
=> Schrijf nu in op www.primorisevent.be
 
Op vraag van de markt en onze klanten streven we er steeds naar om snellere rapporteertermijnen te kunnen aanbieden. We zijn verheugd dat we voor onze analyses op ethyleenoxide een snellere rapporteertermijn van 36u aanbieden.
 
Wat beloven we onze klanten? Onder meer dat we makkelijk en snel bereikbaar zijn. Zo is onze klantendienst vanaf nu bereikbaar tot 19u00 op weekdagen. Voor urgenties kan u steeds terecht bij uw marktmanager.
 
We hebben een scope-uitbreiding doorgevoerd van onze GC-MS/MS multiresidumethodes: we hebben 6 relevante componenten toegevoegd. We sturen op regelmatige tijdstippen de inhoud van onze multiresiduscopes bij als gevolg van evoluties in de markt en residuwetgeving.
 
De voorbije maanden heeft de Europese Commissie een aantal interessante wijzigingen gepubliceerd in de Europese regelgeving. Op onze website geven we een overzicht van deze wijzigingen en deze lijst wordt elke 14 dagen vernieuwd. Daarnaast bezorgen we onze klanten ook interessante updates in hun mailbox.
 
Ringtesten, onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium, maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Bovendien neemt Primoris regelmatig deel aan undercover ringtesten om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.
 
We hebben de rapporteerlimiet voor analyses naar polyaromatische koolwaterstoffen (PAK) verlaagd van 2 µg/kg naar 0,2 µg/kg.
Deze verlaging is goed nieuws voor veel van onze klanten, die vragende partij waren voor een verlaging van deze rapporteerlimiet.
 
Primoris is enkel gesloten op officiële Belgische feestdagen:
  • Maandag, 6 juni 2022: Pinkstermaandag
  • Donderdag, 21 juli 2022: Nationale feestdag
  • Maandag, 15 augustus 2022: O.L.V. hemelvaart
  • Dinsdag, 1 november 2022: Allerheiligen
  • Vrijdag, 11 november 2022: Wapenstilstand
 
 
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

footer