Primoris Newsletter #33

September 2022

 

 

 

 

 

 


 

De voorbije maanden heeft de Europese Commissie een aantal wijzigingen gepubliceerd in de Europese regelgeving. U vindt een overzicht van deze wijzigingen op onze website.
 
Primoris heeft met success haar GMP+ uitgebreid met de Nieuwe vereisten voor pesticiden. GMP+ is een certificatie instantie die veiligheid moet verzekeren bij voedermiddelen.
 
Op vraag van de markt en onze klanten streven we er steeds naar om snellere rapporteertermijnen te kunnen aanbieden. We zijn verheugd dat we voor onze analyses op ethyleenoxide een snellere rapporteertermijn van 8u/36u aanbieden.
 
Primoris maakt deel uit van relana®, de kwaliteitscirkel van een tiental Europese labo's op het vlak van analyse van pesticiden en contaminanten. Eerder dit jaar was er een relana audit in Primoris en hierbij kregen we uitstekende feedback. In de eerste plaats staat het labo op een hoog en stabiel kwaliteitsniveau en daarnaast waren de auditoren ook onder de indruk van de bekwaamheid van onze mensen.

 
Heeft u vragen omtrent een van de artikels of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op met uw lokale marktmanager of contacteer ons via:

 

 

 

 

footer