1.    Interessante lezingen op de Primoris studiedag 2016 
2.    R&D: Resultaten studie perchloraat in de teelt van bladgewassen onder glas
3.    Update Europese wetgeving 08/06 - 11/08 
4.    Ringtesten 08/06 - 11/08
5.    Implementatie milieumanagementsysteem in Primoris Belgium
6.    Sluitingsdagen augustus, september en oktober

 

 

 

 

 

 


 

          
nl-1

Interessante lezingen op Primoris studiedag 2016

Net voor de start van de zomervakantie hebben we onze jaarlijkse studiedag georganiseerd in Nazareth. Aangezien we de dag van vandaag talrijke uitdagingen in de voedselveiligheid in de ogen kijken op verschillende niveaus, maakten we van deze uitdagingen ons centraal thema tijdens de studiedag. Bovendien bestaat het onafhankelijk Belgisch labo Primoris dit jaar 15 jaar en hebben we dit eveneens op gepaste wijze gevierd.

undefined

Lees meer


            
nl-1

R&D: Resultaten studie en remediëring van perchloraat in de teelt van bladgewassen onder glas

Als spin-off van de Belgische Universiteit van Gent, hecht Primoris Belgium nog altijd veel belang aan onderzoek en ontwikkeling. Daarom nemen we deel aan talrijke onderzoeksprojecten om zo op de hoogte te blijven alle recente ontwikkelingen. Niet alleen vergroten we zo onze eigen kennis, maar het stelt ons eveneens in staat om onze analysemogelijkheden verder te optimaliseren en dat is dan weer een groot voordeel voor onze klanten. 

undefined

Lees meer


            
undefined

Update Europese wetgeving 01/06 – 11/08

Niet enkel op onze website maar ook in onze newsletters besteden we aandacht aan de wetgeving. We willen onze klanten namelijk actuele informatie bezorgen over wijzigingen in onder meer de Europese wetgeving. Dit keer geven we een MRL en ML updates, rectificaties en verlengingen van de geldigheidsduur.

Lees meer


            
undefined

Ringtesten 08/06 - 11/08

In het kader van het streven naar een constante kwaliteitscontrole en –verbetering, neemt Primoris deel aan heel wat nationale en internationale ringtesten. Dit zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethoden geëvalueerd en bijgestuurd. 

Lees meer


            
undefined

Implementatie milieumanagementsysteem in Primoris Belgium

 
Primoris Belgium wil milieurisico’s beperken door een milieumanagementsysteem toe te passen op basis van de ISO 14001-norm. Dit beleid is van toepassing op al onze activiteiten, producten en diensten.  
undefined

Lees meer


            
undefined

Sluitingsdagen augustus, september en oktober


Primoris Belgium is enkel gesloten op maandag 15 augustus (OLV Hemelvaart). Bedankt voor uw begrip

Lees meer

 

 

 

 

footer