Newsletter #6

 

 

 

Fel’Partenariat verlengt erkenning PRIMORIS voor drie jaar

In Frankrijk is PRIMORIS ontstaan uit de verwachtingen van de fruit- en groentesector en tot op heden hechten we nog steeds veel waarde aan de link met deze sector. 

Daarom stelt PRIMORIS haar expertise, knowhow en diensten ter beschikking van de Franse beroepsorganisaties ANEEFEL, CSIF en UNCGF, die de import, export en groothandel binnen de fruit- en groentesector vertegenwoordigen. Zij zijn alle drie verenigd in het partnership Fel’Partenariat.

Fel’Partenariat werkt op basis van strikte protocollen die allemaal hetzelfde doel hebben: informeren, verspreiden, controleren, garanderen en verzekeren. Dit engagement berust op de vastberadenheid van bedrijfsleiders die in hun bedrijf procedures toepassen die op het vlak van normalisatie, hygiëne en traceerbaarheid gevalideerd zijn door de overheid.

PRIMORIS heeft altijd sterk ingezet op de begeleiding van zijn klanten. Het vertrouwen en de trouw van onze klanten vormen voor ons het bewijs dat we slagen in onze missie: hoogwaardige analyses uitvoeren in een rapporteertermijn die de klant wenst.

Wij zijn dan ook bijzonder opgetogen dat we in juli van dit jaar opnieuw het vertrouwen hebben gekregen van Fel’Partenariat en dat de erkenning van PRIMORIS verlengd is voor drie jaar.  

Voor alle vragen en andere info, neem gerust contact op met onze Franse collega’s via info@primoris-lab.fr of +33 (0)9 75 17 01 92.

 

 

 

 

 

 

footer