Newsletter #6

 

 

 

Nieuwe multiresidumethode voor oliehoudende en vette producten

Bij PRIMORIS passen we onze methodes aan om de marktrelevantie te maximaliseren en de hoogst mogelijke kwaliteit te blijven aanbieden.

Op maandag 14 november voeren we een belangrijke optimalisatie van onze methodes uit. We activeren die dag namelijk twee nieuwe multimethodes voor de bepaling van pesticideresiduen in oliehoudende en vette producten, zoals plantaardige oliën, oliehoudende zaden, kaas, melk, vlees en vis.

Dit soort producten wordt momenteel geanalyseerd met hulp van de bestaande GMS5- en LMS-methode. Vanaf 14 november gebruiken we hiervoor de nieuwe methodes GMSO_01_A (voor GMS5) en LMSO_01_A (voor LMS). Het is vanaf dan niet meer mogelijk om de GMS5-methode te selecteren bij een analyse-aanvraag.

Dankzij deze nieuwe methodes kunnen we een veel ruimere scope aanbieden voor de betrokken producten want de scope is vergelijkbaar met die van onze huidige GMS- en LMS-multiresidumethodes waar in totaal meer dan 500 relevante componenten zitten.  

Via bovenstaande methode actualisatie en onze doelstelling om hoog kwalitatieve en betrouwbare resultaten af te leveren blijven we binnen PRIMORIS onze klanten ondersteunen zodat ze een toegevoegde kwaliteitsgarantie en marktwaarde kunnen geven aan hun producten.

Het nieuwe algemeen certificaat versie 26 met deze nieuwe methodes zal beschikbaar zijn vanaf donderdag 10 november beschikbaar zijn op de klantenzone van onze website.

ANALYSE-AANVRAGEN VIA EXTRANET

Als u een staal aanmeldt via extranet, selecteer dan de juiste code (afhankelijk van de matrix):

Matrix

GC-MS/MS

LC-MS/MS

Verse producten / andere

GMS

LMS

Oliehoudende en vette producten

GMSO_01_A

LMSO_01_A

Tabak

GMST

LMST

BIO & babyvoeding

GMSL

LMSL

 

Als u niet zeker bent welke code u dient te selecteren voor uw staal, contacteer onze klantendienst via customercare.be@primoris-lab.com of +32(09) 330 10 10. We helpen u graag! 

 

 

 

 

 

 

footer