Newsletter #6

 

 

 

Uitbreiding LMS(L) multiresidumethode

We investeren dagelijks in R&D en de verdere optimalisatie van onze bestaande analysemethodes zodat we steeds de meest relevante en betrouwbare methodes kunnen aanbieden aan onze klanten.

Op 14 november wordt de scope van onze LMS(L) multiresidumethode uitgebreid en we geven u graag een overzicht van de meest ingrijpende wijzigingen. Via deze methode-aanpassingen willen we de marktrelevantie maximaliseren en de hoogst mogelijke kwaliteit blijven aanbieden. Deze kwaliteit wordt verder ondersteund door de accreditatie van niet alleen de beide multiresidumethodes, maar eveneens van een zo hoog mogelijk aantal pesticiden opgenomen in deze methoden.

Lees de volgende aanpassingen aandachtig aangezien ze van belang kunnen zijn als u een staal registreert via extranet:

1. Afschaffing LMS3-methode

Dazomet en diafenthiuron naar LMS(L)

Tot op vandaag gebruikten we een specifieke methode voor dazomet en diafenthiuron (LMS3). Deze LMS3-methode zal vanaf nu niet meer beschikbaar zijn en de componenten dazomet en diafenthiuron worden toegevoegd aan de LMS-multiresidumethode. De overblijvende componenten in de LMS3-methode pyridafol en pyridate blijven net zoals vroeger beschikbaar in de LMS-multiresidumethode.

2. Asulam opgenomen in LMS(L)

De bepaling van asulam is eveneens opgenomen in de LMS(L)-multimethode. Daarom verdwijnt de specifieke individuele methode PES# voor de bepaling van asulam vanaf 14 november.

3. Iprodione en pyridalyl van GMS naar LMS(L)

Tot op vandaag waren iprodione en pyridalyl opgenomen in onze GMS multiresidumethode, maar vanaf 14 november verschuiven deze componenten naar de LMS(L)-methode, via LC-MS/MS. Deze wijziging kadert in een optimaal complementair gebruik van GC-MSMS en LC-MSMS-materiaal.

Het nieuwe algemeen certificaat versie 26 is vanaf 10 november beschikbaar op de klantenzone van onze website.

 

 

 

 

 

 

footer