Agro ABC wordt Ciboris

Ciboris is de nieuwe naam van Agro ABC, sinds 2016 actieve partner van de Primoris Holding. De onafhankelijke vzw Ciboris staat voor wetenschappelijk onderzoek inzake voedselveiligheid, kwaliteit, kwaliteitszorg en risicobeoordeling binnen de Primoris Holding en wetenschappelijk gebaseerde ondersteuning van bedrijven en organisaties actief in de agrovoedselketen.

Gegarandeerde meerwaarde voor bedrijven in de agrovoedselketen

Concreet is Ciboris gespecialiseerd in advies en opleiding inzake o.a. voedselveiligheid, staalnameplannen, risico-evaluatie, validatie en verificatie van kwaliteitszorgsystemen, etc. De ondersteuning van Ciboris is gebaseerd op de combinatie van 3 pijlers:

  • Wetenschappelijke kennis inzake kwaliteitszorgsystemen, staalnameplannen en risicobeoordeling in de agrovoedselketen
  • Wettelijke status inzake hygiëne, voedselveiligheid in de agrovoedselketen
  • Implementatie in kwaliteitszorgsystemen in actoren in de agrovoedselketen

Daarnaast ondersteunt Ciboris ook de verdere wetenschappelijke uitbouw van de Primoris Holding, om een sterke toekomstgerichte visie binnen de verschillende bedrijven van de Holding te ontwikkelen.

Is uw interesse gewekt? Ontdek dan op de officiële website www.ciboris.org (Engels) nog meer redenen waarom Ciboris ook voor uw bedrijf een meerwaarde kan betekenen.

Van Agro ABC naar Ciboris

Ter ondersteuning van de groeiende – eveneens internationale – activiteiten is besloten om Agro ABC om te dopen tot Ciboris: ‘Cibus’ is de Latijnse term voor voedsel en het achtervoegsel –oris geeft het partnership aan met de Primoris Holding. Bij deze nieuwe naam hoort eveneens een nieuw logo, waarin u de groeiende plant terugvindt uit het Primoris-logo. Deze plant symboliseert niet alleen de link met voeding en natuur, het toont ook duidelijk de missie van Ciboris om haar stakeholders te ondersteunen in hun groeiende activiteiten.  Dit wordt extra in de verf gezet door de nieuwe slagzin: Center of excellence for food chain safety & risk assessment.

Het team

Dr. ir. Liesbeth Jacxsens (op de foto links) heeft sinds kort versterking gekregen van ir. Sandra Rueda Sagredo (op de foto rechts). Ze kunnen allebei terugvallen op uitgebreide wetenschappelijke kennis en vormen dan ook de perfecte tandem om de missie van Ciboris elke dag opnieuw waar te maken.

Neem gerust contact op met Liesbeth of Sandra voor meer info: