Newsletter Highlight

 • Succesvolle relana audit

  Primoris maakt deel uit van relana®, de kwaliteitscirkel van een tiental Europese labo's op het vlak van analyse van pesticiden en contaminanten. Eerder dit jaar was er een relana audit in Primoris en hierbij kregen we uitstekende feedback. In de eerste plaats staat het labo op een hoog en stabiel kwaliteitsniveau en daarnaast waren de auditoren ook onder de indruk van de bekwaamheid van onze mensen.

 • GMP+ certificaat vernieuwd

  We kunnen met trots aankondigen dat Primoris haar internationaal GMP+ certificaat opnieuw voor een jaar heeft vernieuwd. GMP+ is een erg gerespecteerde organisatie in de wereld van dierenvoeder en streeft ernaar om wereldwijde toegang te voorzien tot veilige dierenvoeding. Dankzij deze internationaal gerespecteerde accreditatie, kunnen we helpen bijdragen tot die missie en verhogen we de support voor onze klanten in de dierenvoeding sector.

 • Analyses op ethyleenoxide: analyseresultaat mogelijk op 8u/36u

  We zijn verheugd u te kunnen melden dat we voor residu-analyses op ethyleenoxide een snellere rapporteertermijn van 8u/36u aanbieden (vanaf aankomst van het staal op het labo).

  In het verleden was de standaard analysetermijn voor ethyleenoxide 5 werkdagen. Op vraag van de markt en onze klanten streven we er steeds naar om snellere rapporteertermijnen te kunnen aanbieden.

  De analysetermijn van 8u/36u is eveneens beschikbaar in onze online registratietool Extranet.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Acrylamide - methode update

  Dankzij de inspanningen van ons in-house R&D team kunnen we nu de analyse van acrylamide aanbieden met een drastisch lagere doorlooptijd en kunnen we de huidige rapporteerlimiet verlagen naar 20 ppb.

 • Wetgeving | Anorganisch arseen in granen, rijst en babyvoeding

  Op 06/03/2023 publiceerde de Europese Commissie hun verordening 2023/0465 omtrent de maximumgehalten aan anorganisch arseen in bepaalde levensmiddelen.

 • Maleïne hydrazide via LC-MS/MS

  Vanaf nu analyseren we maleïne hydrazide (MH) met LC-MS/MS en niet langer met UV, met snellere en meer precieze resultaten als gevolg. 

NEWSLETTER REQUEST